JB KAOS

Hei halla hallos!

Først av alt vil jeg si tusen takk for all respons jeg har fått på videoen jeg la ut igår. Jeg har fått meldinger, likes og kommentarer! Tusen takk. Det gir mye motivasjon til å forsette med det!

Nå sitter jeg endelig og slapper av litt. Jeg prøver å lære meg mer om YouTube, redigering av videoer, tips og triks. Jeg vil virkelig bli god på dette! Ellers idag har jeg begynt å lese i psykologi-boken min. Jeg skal ta 4 fag på sonans i år. Jeg er allerede ferdig med hele vg1 + deler av vg2, bare på ett år. Jeg håper og tror jeg skal klare å få gode karakterer i realfagene jeg skal ta nå i høst. For om jeg klarer det, så skal jeg ta ett års ferie hvor jeg skal reise mye. Jeg vil ut på eventyr før jeg skal på universitetet og resten av livet setter i gang. 

Jeg har også fått bestilt flybilletter og hotell til jeg og to andre skal på Justin Bieber konsert. Det var en del stress med og få bestillt alt da så og si alt er utsolgt av hoteller! MEN, vi fikk det akkurat til. Jeg reiser med to gode venner. Jeg gleder meg veldig mye! Sånn sett er ikke konserten høydepunktet i det hele tatt. Høydepunktet er at jeg får en superfin helg med godt selskap. Vi skal nyte en helg i hovedstaden, unne oss god mat og drikke, håpe på sol som vi aldri har her i Bergen, rett og slett bare kose oss! Jeg skal også vlogge hele turen♥

Apropo Justin Bieber - Det finnes viktigere ting i verden å lage debatt om enn at han har stengt av instagram profilen sin. Seriøst folkens..Husk å se makeuptutorialen jeg la ut på youtube igår..HER!

xx

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits