cmd + a, kopier, lim inn

Cmd + a, kopier. Det var det jeg nettopp gjorde. Jeg skrev ett helt innlegg, men følte det hele ble ett rot. Jeg llimte det inn i notater. Kanskje det blir det jeg poster allikevel. Kanskje ikke.

Akkurat nå ligger jeg for meg selv på ett blått rom med en dør som går opp og igjen av seg selv. Tenker for meg selv at det er noe jeg ikke vet om eksisterer som gjør at døren går opp og igjen, selvom jeg vet at det er gjennomtrekket som gjør det. Gjennomtrekk. Kanskje ikke så lurt siden jeg ligger her med halsbetennelse. Jeg går og lukker vinduet.
Sånn. Så svimmel jeg ble. Det gjør vondt å svelge. Herregud, jeg ligger på ett blått rom. Har dere hørt om det blå rommet på Øie Hotell? Der var jeg for mange år siden. Tenk på tøffe værdama som turde å sove der en hel natt for å finne ut om det går igjen ett gjenferd der. Kanskje jeg skal gjøre det?

Nei nå tenker jeg for mye på alt annet enn jeg burde. Enn jeg burde.. Er ikke det litt rart? At man vet at man bør tenke på noe annet. På sekunder kan man vri om tankegangen sin. Jeg tenker mye, altfor mye. Jeg er for dårlig til å skrive det ned. Selvom jeg vet at når jeg tenker og skriver så kommer fingrene mine til å løpe på tastaturet. Tilslutt har jeg alle tankene mine rett foran meg. Det er det jeg liker med å skrive. Blogge. Idag sliter jeg med å skrive det jeg tenker. Ikke fordi jeg har vonde tanker, men fordi jeg ikke helt vet hva jeg skal skrive. Jeg vil si jeg er tilbake på bloggen og skal prøve å gjøre en solid innsats denne gangen, men jeg vet jo at det har jeg sagt de 87 andre gangene jeg har gjort dette her.

Blogging er noe jeg har drevet med siden jeg var 13 år. Av og på. Noe jeg tenker er min greie. Jeg vil ikke det skal være min greie å gå av og på med bloggingen for blogging er jo noe jeg liker veldig godt. Eneste gode grunn jeg kan komme med er at folk gjør litt narr av bloggere. Jeg liker ikke å bli gjort narr av. Det er kanskje spesielt vanskelig når man ikke er en av de største bloggerene, for det ødelegger motivasjonen til å en gang kunne bli det. Motivasjon, ambisjon. Nå derimot er jeg meget motivert. Målet er å bli en god skribent. Jeg vil bli journalist.

Jeg blogger fordi jeg vil nå frem, fordi jeg liker å skrive ned hva jeg tenker. Jeg liker å skrive om saker jeg brenner for. Saker som får folk til å diskutere. Jeg liker å lære om nye saker, nye mennesker, se hvordan folk er bak tastaturet. For det er kanskje der folk kommer frem som seg selv. Det er lettere å si meningen sin som en anonym bak en glinsende pc-skjerm enn foran 5 mennesker som stirrer på deg og gir deg stygge blikk fordi de er uenige. Det er lettere å bli pushet opp i hjørnet da.

Nei nå skal jeg slutte å mase om alt. Jeg ser for meg at jeg kommer til å ha ett mer avslappet forhold til blogging som kanskje vil gjøre meg til en bedre blogger enn det jeg har vert. Stress forverrer alt. Det skal ikke få ødelegge det jeg liker. Dette ble ett rotete innlegg. Jeg driter i det. Jeg skriver slik jeg tenker. Retter heller på andre innlegg de dagene jeg er i form til det. Det er ikke idag. Halsen min prøver å kvele meg, kroppen verker, jeg kaldsvetter. Aktivitetsklokken min sier "it's time to move", så jeg setter på en ny episode av The Vampire Diaries mens jeg spiser en is.

xx - snakkes

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits