MIN TIRSDAG I BILDER // Snapchats

God kveld i stuggu! Haha. Tenkte å ha ett "my day" innlegg idag! Har aldri hatt det før, men jeg synes selv det er morsomt å lese andre sine, så hvorfor ikke? Ikke sikkert dere synes det er så spennende, men hello...its my blog. Haha neida, joda.. Jaja, vi starter :


♦ Dagen startet kl12 for min del haha. Norsktimene ble avlyst så jeg hadde fri idag! Godt var det. Her er jeg på vei til Åsane i det fine Bergens været <33333 

♦ Gruer meg til tannlegen, har helt vill tannlegeskrekk. Går til tannlegen i Arken senter, da jeg har hatt regulering en gang i tiden. Jeg var en av de meget uheldige som hadde alle tenna plassert fremst i kjeften :)) 

♦ Ser på den fine motorveien utenfor og meg selv i speilbilde. 


♦ Når jeg kom hjem så hadde jeg fått pakke i posten, jeey! 

♦ Fått contouring sett og øyenskygge primer fra Mekka! Disse blir spennende å prøve! Tenkte å lage sminkevideo om en stund, om det hadde vert morro?

♦ Pappa laget digg middag. Han er superflink på kjøkkenet, og idag var det atter en fantastisk god middag på bordet. Her med nakkekoteletter, tomatsaus med grønnsaker i, mandelpoteter, og my faaav - brokkoli! Mm!! 


♦ Etter middag så oppdaterte jeg bloggen. Skrev om reisen vi skal på om en halvannen måned. Gleder meg så mye! 

♦ Etter det bar det på trening. Her tar snuppa speilselfie, noe jeg faktisk aldri gjør. Elsker denne toppen! Den er syntetisk men stinker ikke fjøs selvom man svetter villt mye. Toppen er fra Puma for de som lurer. 

♦ Idag ble det intervall på sykkel! Jeg hater å løpe, så varmer helst opp på alle andre måter. Sykling er min favoritt for tiden, forbrenner mye og trener kondisen uten å føle at du holder på å dø av oksygenmangel på tredemølla.


♦ Etter 30 minutter intervall trening så forsatte jeg med å trene rompe-lår, og tilslutt noen syke øvelser til magen. Tenkte å vise disse i eget innlegg en dag! 

♦ Trente 1 time styrke og da var jeg godt fornøyd og sliten. Glemte å ta av sminken før trening så våkner vell sikkert med 178 kviser imorgen :) 

♦ Når jeg kom hjem igjen var det rett i dusjen, og deretter kure håret med kuren fra Davines, som jeg faktisk har i ennå. 

Nå sitter jeg her med Tiarus. Hun er sinnsykt kosete idag♥ 

Nei, jeg får hoppe i dusjen igjen. Deretter bærer det rett i seng!

Likte dere innlegget?

Natta allesammen!

xx

Én kommentar Skjul

Julie

13.02.2016 kl.11:38

God helg! <3

Skriv en ny kommentar

hits