Fastelavn

Jeg er i sjokk. Fant nettopp ut at jeg har skrevet fastelavn feil hele livet. Jeg har alltid trodd det skulle skrives "fastelaven". Jaja, så lærte man noe nytt idag også!

Nå sitter jeg godt mett etter to svære boller. Jeg elsker fastelavn! Jeg spiser aldri boller, så at vi har en slik "tvang" til å spise masse boller, krem og melis en dag i året passer ypperlig. Det er jo skamgodt! Jeg liker ikke jordbær og bringebær syltetøy, så det blir masse av det til de andre hehe. Vi hadde besøk av bestemor også, så koselig med familie samlet!

Se på disse gode bollene da! Er min flinke mamma som har laget dem. Siden mamma skal på reise en stund så feiret vi også morsdag idag også. Alt i alt en veldig fin dag♥
Nå skal jeg se en skikkelig klissefilm og mest sannsynelig spise en til bolle, haha. Føler det er noe romantisk over hele fastelaven, aner ikke hvorfor. Kanskje fordi jeg elsker mat og usunt? Haha. Godt det bare er en gang i året med disse kaloribombene.
Imorgen skal jeg tilbake til det travle bylivet. Kommer til å savne det fredelige landet, men kjenner meg klar for en ny, sunn og treningsfull uke etter en veldig fin helg med mye drittmat hehe!

Feirer dere fastelaven?
xx

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits