10 ting om meg

Hei! Er så godt med lørdag. Idag tar jeg det nesten helt med ro, akkurat nå sitter jeg her med mamma og ser på sydenturer. Etterpå skal jeg videre til to av bestevenninnene mine! 
Nå tenkte jeg å la dere lesere bli litt kjent med meg. Jeg har ikke laget noe "Om meg" innlegg, så tenker å heller ha "10 ting om meg" innimellom da jeg synes det er ti ganger morsommere enn ett langt kjedelig innlegg som starter med hvilket sykehus jeg ble født på og hvor mange gram jeg var, til hva jeg liker å spise til middag 19 år senere. ...Allikavel velger jeg å starte med hvilken dag jeg er født haha. Lets go!

1. Jeg er født 23.desember 1996. Med det vil jeg si at jeg er vel kjent med frasen "Jule-og bursdagsgave i ett". Ikke at gaver betyr mest men ja, BURSDAG ER BURSDAG buhu. 

2. Jeg er sinnsykt mørkeredd. Og da mener jeg sinnsykt. Hver kveld jeg legger meg kommer jeg på alle skrekkfilmer og skrekkhistorier jeg har hørt igjennom mitt 19år korte liv. Bare for å toppe flauheten som glinser i kinna mine nå så må jeg fortelle dere noe jeg selv synes er kjempe morsomt. Mamma bor langt ute på landet, og parkeringsplassen til bilene er så og si helt uten lys. Hver gang jeg parkerer her og ser utover det lange beitet på min venstreside, og ett hvitt hus (som alltid er mørkt) 50 cm foran meg, så grøsser det inni meg. Min støsrte frykt er slenderman. Hehe...


Tok dette isted.. åå er så skummelt :(

3.Jeg har skrekk for edderkopper. Det sier vell sitt

4. Jeg er imponerende klumsete. Dette er da ifølge bestevenninnen min, men jeg er godt klar over det selv. For en uke siden så klemstra jeg fingrene mine så mye at jeg trodde jeg skulle knekke de av! Jeg hadde hånden på en skuff og gikk i skuffen (hallo?), og det endte med alle banneord i verden og en sur og kvalm Elena. Jeg har også flere historier som ender med en brukket lilletå, en meget dårlig entre på fest, gått i glassdør, mange kanll og fall. Listen er endeløs haha!

5Til tross for min mørkeredsel så er jeg overtroisk. Eller, iallefall til en viss grad. Jeg tror på energier men ikke direkte gjenferd. Jeg tror også på aliens. Jeg har en teori på hvorfor vi er her på jorden, og hva som er utenfor. Det er så spennende! Ser støtt og stadig dokumentarer på både hjemsøkte hus, og om universet. Har dere noen teorier på vår eksistens? Få høre da! Er så spennende.


 

6. Jeg er spontan og eventyrlysten. Jeg elsker å finne på ting. Jeg sier sjeldent nei om noen spør om jeg vil bli med på noe. Jeg ofrer også en del ting for å bli med, så lenge det ikke går utover andre selfølgelig. En har jo blitt satt på jorden for å leve, så hvorfor ikke leve livet fullt ut? Kjedelig å sitte på gamlehjemmet å snakke om den ene betasuppen en lagde en gang i tiden. 

7. Jeg er ikke langsur. Er det noe som irriterer mange så er det at jeg ikke er sur på noen uansett hva de har gjort meg. Jeg er ikke personen som bærer nag. Personer som gjør meg noe, er personer jeg ikke trenger i livet mitt. Sånn negativ energi bryter en bare ned. Om disse personene plutselig skulle dukke opp så klarer jeg også fint å ha en normal samtale med de, jeg gidder ikke gå rundt å snakke om og tenke på hvor mye je hater den og den personen. Rent unødvendig og energitakende. Jeg har opplevd mye dritt men det har ingen innvirkning på meg.

8. Jeg tåler ikke blod osv. Klarer ikke nevne alt uten å bli kvalm, men dere skjønner greia. Om det er noe om operasjoner på TV der man får se selve kuttingen osv, da kan du like gjerne gi meg en nakkepute sånn at jeg ikke brekker nakken når jeg svimer av. Blodprøver er noe jeg også virkelig ikke klarer, må alltid ha med meg noen inn, eller sitte på tlf og ikke se eller høre etter på hva som skjer. Blæær EKKELT.

9. Jeg er sinnsykt sta. SINNSYKT. Om jeg har bestemt meg for noe så skal jeg klare det, ingenting stopper meg. Om jeg har feil i en krangel så gir jeg meg heller ikke pga min stahet. Akkurat det var litt verre før, men jeg har forsatt tendensene til å være en liten bitch haha. Stjernetegnet mitt er jo steinbukk trossalt, og kjennetegnet til steinbukken er jo stahet såååeeeja.


Heiaa stort bilde! Resting bitchface syndrome. :P:P:P:P:P:P:P

10. Jeg snakker i søvne. Ifølge mamma diskuterer jeg ekstremt mye med megselv i søvne. Jeg vet også at jeg har en innebygd kickbokser i meg som venter på å bryte ut, da jeg slår og sparker i søvne. Kanskje jeg blir den neste Cecilie Brækhus? Jeg er veldig merkelig i søvne, eller egentlig veldig merkelig generelt.. Fikk dette tilsendt av bestevenninnen min da hun hjelper meg med denne listen "Når vi har lagt oss kan vi liksom ha en samtale og plutselig så svarer du ikke fordi da sover du, også sånn 2 min etterpå svarer du på spørsmålet eller fortsetter samtalen. Av og til henger ikke det du sier i hop med det vi snakka om". 

Jah, det var da 10 fakta om meg hehe. Håper dere synes dette var like morsomt som det jeg syns (en annen ting med meg er at jeg synes selv jeg er hillarious).

Ha en fin lørdag videre!
xx


#funfacts 

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits