HAIRPRODUCTS TO DIE FOR

Happy tuesday! Idag tenkte jeg å vise dere mine all time favorite hårprodukter. Jeg har alltid vært opptatt av at håret mitt skal se bra ut. Bare som 7 åring fikk jeg stripe håret mitt. Husker mamma brukte fargerester fra hennes farge til å lage noen striper i håret mitt. Dette var riktignok de som ble vasket ut etter noen vask, men jo eldre jeg ble jo mer ville jeg ha. Allerede i 6.klasse farget jeg håret mitt fra blond til brunt! Nedsiget med at jeg begynte så tidelig er att hårkvaliteten min ble dårligere for hver gang jeg farget det. Da jeg begynte på frisørskolen for halvannet år siden gikk jeg først fra mørkblond-blond-LILLA(!!!)-lillabrunt. Når jeg begynte som lærling ville jeg derimot bli lys igjen men endte opp med en oransjegushe-farge som egentlig var veldig fin haha. Deretter ble det brunt igjen, og nå holder jeg på å farge det blondt..igjen! Så ja, her snakker jeg av erfaring når det gjelder produkter. Håret mitt har aldri vært helt ødelagt, og i følge eksperter har jeg god kvalitet på håret til tross for all fargingen! Så her kommer mine baby´s :


 ♦ Lanza Healing Volume ♦
åh hvor skal jeg begynne! Jeg kan med hånden på hjertet si at disse to er noe av det beste jeg har prøvd av shampooer og balsamer. Produktene er full i alle gode pleiende vitamner, proteiner og mineraler håret trenger. Nå har jeg brukt disse fast i ett år, og jeg er superfornøyd. Bare etter noen uker kjente jeg forskjell på håret mitt. Jeg har alltid hatt tynt og volumløst hår, men nå er det tykt og akkurat passe med volum. Håret mitt blir også silkemykt og glansfullt. Virkelig noen vindunder produkter jeg anbefaler alle å bruke! Riktignok er det balsamen som gjør mesteparten av volum jobben, så det er viktig å bruke balsamen i hele håret og hodebunnen. Håret blir ikke fett av å ha det i hodebunnen. De lukter også supergodt. Blir lenge til jeg skifter shampoo og balsam, jeg elsker disse! 


♦ Fudge Clean Blonde ♦ 
Etter jeg tok hettestriper kjøpte jeg med meg denne hjem. Den bruker jeg hver gang jeg vasker håret og har den i 5 min. Jeg bruker Lanza sin shampoo i hodebunnen først og skyller ut, og deretter påfører jeg denne. Noen blå/lilla-shampooer har lett for å pigmentere håret blått/lilla, men denne gjør jobben som den skal! Håret ser ikke noe oransje ut etter å ha brukt denne! Den er også veldig billig ifh til andre jeg har brukt. Anbefales på et sterkeste :-) 

♦ Davines Nourishing Vegetarian Miracle Conditioner ♦
Denne har jeg også brukt fast i ett år nå, og det finnes seriøst ingen bedre hårkurer enn denne. Jeg har den i etter å ha tørket håret lett med ett håndkle (etter jeg har brukt lanza shampoo og blåshampoo), og masserer den først i hodebunn og deretter drar ut i lengdene. Jeg har den i mens jeg ser en episode av PLL, og deretter går å skylder den ut. Mange er skeptisk til å ha kurer i håret for lenge da håret kan bli stivt av for mye proteiner, men det har ikke jeg merket noe av ennå. Davines har naturbaserte produkter, som vil si at det kun er naturlige ingredienser i produktene. Denne kuren kan alle bruke, selvom den i hovedsak er laget for de med helt ødelagt hår. Den er helt fantastisk! Prisen er litt stiv, men den holder i evigheter så det er virkelig verdt pengene. Etter å ha kuret håret bruker jeg Lanza sin balsam.


♦ Wella LUXE OIL ♦
Denne oljen er AMAZING. Jeg bruker den hver dag, og håret mitt blir så glansfullt og mykt. Jeg tar den først i rett etter jeg har dusjet og tørket håret slik at oljen trenger seg inn i hårstråene. Da jobber den seg fra det indre fiberlaget i hårstråene og pleier håret fullstendig. Rett etter man har dusjet så har ikke "skjellene" til hårstråene lukket seg, så da er det helt supert å bruke en olje slik at håret får godt med påfyll av keratin som håret er bygget opp av. Jeg bruker denne også når håret har tørket, selvom jeg ikke skal bruke varmetenger i håret. Den funker også fint som varmebeskyttende. Har brukt denne non-stop siden jeg begynte på frisørskolen, og synes håret mitt blir finere og finere hver gang jeg påfører oljen.


Så ja, der har dere mine faaavs. Som sagt er dette produkter jeg har brukt over tid, som er fri for silikon og andre ødeleggende stoffer for håret, og jeg merker stor forskjell på skikkelig shampoo og define shampoo feks.. :-)))))) Iallefall over tid! Jeg bryr meg kanskje i overkant mye om håret mitt, men tenker at når jeg likevel må pleie håret mitt så gjør jeg det skikkelig. Dessuten så varer disse produktene mye lenger enn de du kjøper på rema1000. Har disse i flere mnd!


Jeg gleder meg kjempemye til mandag som kommer, da skal jeg stripe håret ennå mer. Er lenge siden jeg har vert helt blond, så ser frem til en stor forandring!

Har dere noen favoritter?
xx


                                                                                                                                                                                                                            #hairproducts #hår #skjønnhet #pleie

2 kommentarer Skjul

Sarah

02.02.2016 kl.21:46

Kul med tips :)
Anette

02.02.2016 kl.21:48

Takk for tips, jeg synder og kjøper alltid shampo på rema 1000 :P

Ønsker deg en riktig fin kveld <3

Skriv en ny kommentar

hits