ALT ANNET ENN JEG BURDE

Slik har dagen min startet.

Hver kveld jeg legger meg til å sove tenker jeg over dagen som kommer. Alt jeg skal gjøre, og når, slik at jeg har en viss oversikt. Jeg legger meg og gleder meg til dagen, tenker at det skal bli en bra dag. Morningen kommer og jeg slumrer alarmen i minst 3 timer mens jeg tenker at skolen kan jeg gå på dagen etter, for jeg kan jo trossalt lese hjemme (...). Når jeg endelig får meg opp av sengen og burde lage meg en god frokost og deretter begynne å lese på antikken, setter jeg meg heller i sofaen med gårsdagens godterier og ser en episode PLL. En episode fører til en annen, så her blir jeg altså sittende til jeg må lage middag om jeg i det hele tatt gidder. Tro det eller ei, så er dette blitt en meget fast rutine for meg haha. Men det begynner heldigvis å ta slutt! Denne uken har jeg vert en smule uggen og tom for energi og da orker jeg ikke noe annet en slike dager. Det er jo også litt godt med dager som dette! Jeg slapper helt av, men det kan jo ikke være sånn hele tiden heller.
 Så nå sitter jeg her da og gjør alt annet enn jeg burde. Har nettopp spist opp kjekspakken fra cafe bakeren, med kur i håret, ser PLL, og koser med klumpen min. Historieboken ligger på bordet og skriker etter å bli lest, men jeg er så flink å overse sånt :-) :-) :-)Tiara har lært seg å hoppe opp i sofaen, en plass hun slettes ikke har lov å være siden hun røyter og sofaen er såpass dyr. Men jeg får så dårlig samvittighet av å se henne på sitt eget teppe på gulvet at jeg bare må ha henne her. Haha, hun er altfor bortskjemt og jeg har altfor bløtt "mamma-hjerte". Sukk.

Nei, jeg får se noen episoder til før jeg skal lage middag. 
Snakkes dere!
xx

Flere som har slike dager?

2 kommentarer Skjul

Marie-Madelen Bekken

27.01.2016 kl.13:09

Jeg tror virkelig ikke du er den eneste. Min hverdag er nøyaktig lik. Planlegger å stå opp tidlig, skole, trene og lage en god sunn middag. Istedenfor er det stikk motsatt! tror jeg er skapt for å sove, haha. jeg sier lykke til, til deg og meg selv for framtiden haha
Elena Mellingen

27.01.2016 kl.22:47

Marie: hehe "godt" å vite at jeg ikke er alene! Jo takk, lykke til haha!

Skriv en ny kommentar

hits