JULEGAVER TIL HENNE ; BEST PRICE

Jeg synes det er svært vanskelig å finne julegaver til venninner, kjæresten, kusiner, tanter, mamma og bestemødre. Jeg vil jo gjerne kjøpe noe av kvalitet, men det er som regel utrolig dyrt når man skal kjøpe mange gaver. Derfor har jeg letet en del på nettet etter gode gaver til rimelig pris, og tenkte å dele de med dere!

Klokker er tidløs mote og alltid en slager under juletreet. Her er de jeg ville ønsket meg, da de passer til det meste utifra fargen og simpelheten, men forsatt utrolig elegant.

HER  HER  HER  HER

Treningsko er også alltid noe som får smilet frem. De fleste trener idag, men treningssko kan brukes både til trening og utenom trening. De er så fine, og veldig gode å gå i. Ett av de beste valgene innenfor gavekjøp synes jeg!


HER  HER  HER  HER

Ah vesker, jenters store kjærlighet! Som kanskje dere gutter spesielt har merket, er jenter ganske ofte veldig avhengig av vesker. Da er det greit med en skikkelig fin veske, som vi kanskje ikke prioriterer å bruke penger på selv! Her er noen simple flotte vesker som passer til det meste.


HER  HER  HER

Hva skulle vi gjort uten parfyme? Virkelig en jentes bestevenn. Vi elsker å lukte godt. Her er det gjerne litt vanskelig å vite hvilken parfyme man skal velge. Hvilken er hennes favoritt? Du kan jo kjøpe den du vet hun liker. Ellers så har du mine favoritter her, som jeg synes lukter godt på de fleste.


VERSACE  JUICY COUTURE  ESCADA  D&G

Ellers blir de fleste veldig glade for en tur på resturant, opplevelser, noe som man kan gjøre sammen. Jeg personlig hadde elsket å få en tur på Segway rundt i byen eller en annen plass. Det er riktignok litt dyrt men det er noe man kan gjøre sammen og det virker jo kjempegøyt. Jeg bruker ofte prisjakt for å finne best mulig pris til det jeg vil kjøpe. Kan spare veldig mye penger!

Likte dere tipsene? Hva pleier dere å kjøpe? 
Lykke til med julegavehandlingen da!

xx

innholder annonselenker

4 kommentarer Skjul

MariaExpressen

10.12.2015 kl.21:38

så mange bra tips
RikkeTherese95

11.12.2015 kl.02:52

Den D&G parfymen lukter himmelsk godt, men den er jo veldig dyr da! :-)
Elena Mellingen

12.12.2015 kl.00:02

Rikke95: Den er helt fantastisk :)
Elena Mellingen

12.12.2015 kl.00:02

MariaExpressen: glad du likte det! :)

Skriv en ny kommentar

hits