DIY ..GONE WRONG

Hei dere! Igårkveld fikk jeg og lillebroren min i oppgave av mamma å lage pepperkakehus. Vi måtte da altså lage vegger, tak, vinduer, pipe, og hva vi måtte ønske til dette huset, helt selv. Det gikk veldig fint å lage disse veggene, til vi tilsutt så at vi hadde glemt at de to korte sidene av huset måtte være lenger og skråes inn på toppen slik at taket kunne legges på det. Jaja tenkte vi og prøvde oss frem når vi limte huset sammen med sukker. Det ble seendes slik ut :Vi forsatte ambisiøst om at vi skulle få det til å se ut som noe som iallefall lignet på ett pepperkakehus, med pynten. Underveis av pyntingen klappet taket og to av veggene sammen. Vi fikk oss en god oppgitt-latter og forsatte pyntingen flittig helt til vi var tom for melis og godis. Vi plasserte det på benken i stuen slik at alle våre gjester igjennom resten av desember skal få se det flotte mesterverket vårt. På taket er så står det "GOD" med nonstoppene, og på veggen står det altså "JUL". De har sklidd ned med melisen som ikke var tykk nok.. hehehhehe..Deretter ryddet vi opp, spiste god julemiddag, og satte på en film. Da vi kom inn igjen i stuen etter å ha sett filmen fikk vi oss en liten overraskelse. 


Blir lettere å knuse det på nyttårsaften da, haha!

Men men, koslig var det uansett! Julen i våre hjerter - Tor Endresen på høytalerene, mamma som pyntet fint til jul, pinnekjøtt på kok, og julebrus i glasset. Skal si julestemningen kommer :-)Se så fin lillebror jeg har da! ♥♥

Pepperkakehus er pepperkakehus! Julen blir det du lager den til selv, og våres jul er full i gode tradisjoner. Virkelig den beste tiden på året♥ Men neste år satser vi på ferdiglagd pepperkakehus fra butikken som bare er til å lime sammen haha!

Lager dere pepperkakehus? 
xx

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits